Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV
BP_ML_St.Joost_Echt_luchtfoto_A2_en_A73_2012.JPG
 

Verkoop bouwkavels/ bedrijfskavels

OML ontwikkelt nieuwe bedrijventerreinen en verkoopt bedrijfskavels op deze terreinen. Daarnaast fungeert zij als hét aanspreekpunt voor bedrijven die zich willen vestigen op één van de vele bedrijventerreinen in Midden-Limburg.

Werkwijze

De verkoop van bouwkavels aan bedrijven staat centraal. Middels flexibele verkaveling worden de kavels op maat aangeboden, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Vindt u niet het door u gewenste formaat kavel? Laat het ons weten en wij zoeken naar mogelijkheden!
Daarbij blijft de dienstverlening niet alleen beperkt tot de feitelijke verkoop van de kavel. Zaken als procesbegeleiding en advisering, bemiddeling bij vergunningaanvragen en aanvragen van subsidieverzoeken behoren ook tot de service.

Limburg, logistieke hotspot
Waarom kiezen voor Limburg als logistieke vestigingslocatie?
Zie bijgaande Limburg Logistics Infographic van het ELC en het informatiefilmpje 'Limburg, the European hotspot for logistics' en laat u informeren over de vele voordelen die Limburg u kan bieden!

Haven
Op bedrijventerrein Zevenellen te Haelen (gemeente Leudal) beschikt OML over een binnenhaven van ca. 8 hectare groot. Bij deze haven kunnen meerdere gebruikers gebruik maken van laad- en losactiviteiten.
 

LET OP: UPDATE MAART 2018:

In verband met enkele recente verkopen zijn de verkavelingstekeningen van de bedrijventerreinen Businesspark ML, Merummerpoort, Boven de Wolfskuil en Windmolenbos niet actueel. Aan een update van de kaveltekenngen wordt gewerkt. Wij verzoeken u contact op te nemen voor een toelichting op de huidige verkavelingstekeningen naar de beschikbaarheid van bedrijfskavels op deze bedrijventerreinen.
 

Terreinen in verkoop:

1. Windmolenbos (Haelen, gem. Leudal)
2. Roerstreek-Zuid (gem. Roermond)  6500 - 7000
3. Roerstreek-Noord
3. Oosttangent (gem. Roermond)  6000 - 6500
4. Zuidelijke Stadsrand (gem. Roermond)
    met als deelgebieden:

5. Zevenellen (Haelen, gem. Leudal): www.zevenellen.nl
6. Businesspark ML te Sint Joost (gem. Echt-Susteren)   0 - 1000

In voorbereiding:
7. Ittervoort (gem. Leudal)
8. Spickerhoven (gem. Roermond)  5000 - 6000

In opdracht van de gemeente Roermond verkoopt OML:
9. Oosthoven Roermond  5000-6000 (geheel verkocht)
10.Reubenberg (Swalmen)  0 - 1000


In vogelvlucht een blik werpen op de bedrijventerreinen? Dat kan hier.
 

WerkgebiedGrensoverschrijdende informatie voor ondernemers

"The Locator" is een viertalig, multifunktioneel informatiesysteem voor bedrijfsvestiging in de Euregio Maas-Rijn. Het verschaft landgrensoverschrijdende helderheid en is uniek in Europa. Of het nu informatie betreft over bedrijventerreinen, zakelijk vastgoed, bedrijven of vestigingsvoorwaarden. Hier vindt u alle info om de juiste vestigingsplek te kunnen kiezen in de Euregio Maas-Rijn.

In The Locator is de Rebis database integraal opgenomen. Rebis omvat informatie over de Limburgse Bedrijventerreinen c.q. werklocaties. De informatie wordt door en in opdracht van de Provincie Limburg samen met onderzoeksbureau E,til gebundeld, geregistreerd en geactualiseerd.