Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV

19-06-2018 Binnenstedelijke herontwikkeling in Roermond

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML) levert 19 juni 2018 het perceel waar voorheen het REO bedrijvencentrum aan de Sint Odgerusstraat in Roermond was gevestigd. Het bedrijvencentrum is op een eerder moment al gesloopt en verkocht ten behoeve van een binnenstedelijke herstructureringsopgave. Op het terrein van ruim 12.000 m2 zullen door Wing Group B.V. woningen worden gerealiseerd als onderdeel van het project ’t Parcje.

Het perceel dat OML B.V. levert aan Wing Group B.V.

Nul-energie woningen in ’t Parcje
Wing Group B.V. initieert projecten en participeert direct of indirect in realisatie, afzet en exploitatie van bouwprojecten in de breedste zin. In het project ’t Parcje in Roermond is door Wing Group in overleg met de gemeente Roermond eerder al een aansprekend nieuw concept met nul-energie woningen in een parkachtige setting neergezet. Het perceel dat OML aan Wing Group levert gaat ook gebruikt worden voor woningbouw in het project ‘t Parcje.

Kerntaken OML
OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen. Serge Hoppenbrouwers, directeur OML: “Met deze binnenstedelijke ontwikkeling is OML tevreden. Onze corebusiness is echter het faciliteren van ondernemers op bedrijventerreinen. We prijzen ons daarom gelukkig met een gunstig economisch tij en zien een grote belangstelling voor bedrijfskavels in Midden-Limburg.”.
Laatste nieuws
17-01-2019 Nieuwe website OML in de maak! 
Lees verder
11-01-2019 Inloopavond geeft inzicht in toekomstplannen bedrijventerrein Zevenellen in Buggenum 
Lees verder
09-01-2019 Afsluiting Stationstunnel Roermond  
Lees verder
08-01-2019 Film over Bedrijvenpark Zevenellen  
Lees verder
07-01-2019 Onderhoud aan Roertunnel en tunnel Swalm 
Lees verder
Nieuwsoverzicht
Agenda
Op het moment is er geen agendapunt.