Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV

18-09-2018 Dierx Electro Groep en Hinzen Events breiden uit op bedrijventerrein Merummerpoort in Roermond

Dierx Electro Groep en Hinzen Events hebben samen een perceel van bijna 3.000 m2 gekocht van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg B.V. (OML). Dierx en Hinzen waren al sinds 2014 gevestigd op bedrijventerrein Merummerpoort in Roermond. Nu breiden ze daar uit door het aangrenzende perceel te kopen. In de bouwplannen van beide ondernemers is de mogelijkheid opgenomen om bedrijfsruimte aan derden te verhuren.Serge Hoppenbrouwers, directeur van OML BV vertelt met genoegen: “OML is blij met weer een verkoop in de zone Zuidelijke Stadsrand. Voor ondernemers heeft OML nog volop mogelijkheden om een bedrijfskavel op maat in Roermond aan te bieden. We zijn blij dat we deze twee lokale ondernemers hebben kunnen helpen bij hun uitbreidingsplannen. Door hen het aangrenzende perceel te verkopen, hebben Dierx en Hinzen zich zeker gesteld van een goede toekomst in Roermond.”.

Op bedrijventerrein Merummerpoort is nu nog één kavel beschikbaar. Gezien de aantrekkende marktvraag verwacht OML deze kavel binnen afzienbare termijn te kunnen verkopen. 

Kerntaken OML
OML B.V. heeft de volgende kerntaken: advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken, locatie- en gebiedsontwikkeling, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen alsmede de ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen.
Laatste nieuws
18-09-2018 Dierx Electro Groep en Hinzen Events breiden uit op bedrijventerrein Merummerpoort in Roermond 
Lees verder
11-09-2018 OML verhuist naar Businesscenter Roerpoort! 
Lees verder
12-07-2018 Initiatief voor mestbewerkingsinstallatie op bedrijventerrein Zevenellen 
Lees verder
21-06-2018 Koenen en Co investeert in kavel op Boven de Wolfskuil in Roermond 
Lees verder
19-06-2018 Binnenstedelijke herontwikkeling in Roermond 
Lees verder
Nieuwsoverzicht
Agenda
Op het moment is er geen agendapunt.